Heroines, Pilestræde 37, 1112 Kbh. K, 

CVR: 38254421

Mandag - Torsdag 11 - 18

Fredag 11 - 19

Lørdag 10 - 17

1. Søndag i måneden 11 - 16

Journal

Pierce Your Ears i samarbejde Med Lulu Copenhagen

30. Apr, 2018

Pierce Your Ears i samarbejde Med Lulu Copenhagen

Torsdag den 3. Maj fra klokken 15.00 til 18.00 kan du helt professionelt få lavet huller i ørene når Heroines igen teamer op med Anja fra Lulu Copenhagen. Det sker i anledningen af hendes seneste kollektion kollektion Confetti, som har mottoet; Der er altid - ALTID - noget at fejre.
Læs
Pernille Lauridsen x Heroines

20. Apr, 2018

Pernille Lauridsen x Heroines

Torsdag den 26. April inviterer vi til kollektionslancering i samarbejde med Pernille Lauridsen, som har skabt den fineste limited edition smykkekollektion i samarbejde med Heroines. De udvalgte styles i kollektionen tager afsæt i Pernilles Waves kollektion, som også er hendes bedst sælgende kollektion til dato. Bølgende metaller, koraler og små safirer pryder den nye limited edition kollektion for Heroines. Kom og fejr dagen med os og shop de smukke smykker fra kollektion
Læs
Meet a Heroine – Caroline Plummer

17. Apr, 2018

Meet a Heroine – Caroline Plummer

Caroline er en af dem som man har virkelig svært ved ikke at beundre. Hun har god stil, en spændende karriere i gang og så er hun mega sød. Heroines besøgte hende i hendes skønne oase på indre Nørrebro. Vores fotograf kom dog i tvivl da han trådte ind i lejligheden – var vi mon ankommet til hjemmet tilhørende en skør plantedame snarere end en fashionabel pige i sine slut tyvere?

Læs