Heroines, Pilestræde 37, 1112 Kbh. K, 

CVR: 38254421

Mandag - Torsdag 11 - 18

Fredag 11 - 19

Lørdag 10 - 17

·

Meet a Heroine – Caroline Plummer

·
Caroline er en af dem som man har virkelig svært ved ikke at beundre. Hun har god stil, en spændende karriere i gang og så er hun mega sød. Heroines besøgte hende i hendes skønne oase på indre Nørrebro. Vores fotograf kom dog i tvivl da han trådte ind i lejligheden – var vi mon ankommet til hjemmet tilhørende en skør plantedame snarere end en fashionabel pige i sine slut tyvere?


HFulde navn, alder, hvor bor du og beskæftigelse?
C: Caroline Plummer, Bosiddende på Nørrebro i København. Arbejder som Talent Manager hos Splay Danmark og Blogger på Rainbowdash.dk
Caroline i sit hjem på Nørrebro. Caroline har øreringene Ephyra og Nami på fra Pernille Lauridsen Jewellery.

Shop looketHDu arbejder som Talent Manager hos Splay. Hvordan ser en typisk dag ud 
for dig?
C: Det fede ved mit job på Splay er, at ingen dage er ens. Man ved aldrig hvad der venter. Men typisk cykler jeg ind til kontoret i Bredgade kl. 8.40, laver en sort kop kaffe og svarer på mails. Herefter kan dagen bestå af alt fra den daglige dialog og møder med de influenter jeg varetager, møder med spændende nye samarbejdspartnere, møder med mine seje kollegaer, besøg hos diverse showrooms, være med på sidelinjen til optagelser og interviews med influenterne osv. 


H: Du blogger også på rainbowdash.dk. Hvorfor startede du med at 
blogge og hvad bidrager det med til din hverdag?
C: Jeg startede egentlig bare fordi det virkede naturligt og fordi forhenværende webredaktør på Cover.dk Lisa Bohn spurgte mig om jeg ikke havde lyst til at blogge på Cover.dk. Det havde jeg selvfølgelig! Jeg synes at min blog bidrager til min hverdag på en rigtig fin måde, især nu hvor jeg arbejder fuldtid og ikke har studie længere. Det giver mig et afbræk fra mit ”normale” job og tvinger mig desuden til konstant at tænke kreativt og udfordre mig selv rent stilmæssigt – jeg tænker over hvad jeg tager på, hvad jeg tager billeder af og dét at holde mig opdateret på modefronten konstant. Det er en interesse for mig, som er virkelig skøn og som jeg elsker at dyrke. Ligesom at andre for eksempel går til badminton. 
Carolines hjemmekontor, hvor hun også blogger fra. Carolines ringe er fra Enamel Copenhagen og Vera Vega Jewellery.

Shop looket


H: Hvordan er du nået dertil hvor du er i dag? Har vejen dertil været snorlige, eller har du taget nogle omveje for at nå dertil?
C: Hmm, ja det er faktisk et godt spørgsmål. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at det er min blog frem for min kandidatgrad i engelsk, der har bidraget mest til samtlige af de job jeg har fået tror jeg. Mit valg om at læse Engelsk på Københavns Universitet var virkelig et interessebaseret valg fremfor et ”fornuftigt” valg rent jobmuligheds-mæssigt. Dermed ikke sagt, at jeg ikke har brugt min uddannelse, for det har jeg virkelig – og en universitetsuddannelse er ligeså meget en dannelse, som det er en egentlig uddannelse i noget fagligt, hvis du spørger mig. Men jeg tror i hvert fald, at min blog, min arbejdsmoral og mit netværk er grunden til, at jeg er der, hvor jeg er i dag. Jeg har nok aldrig været i tvivl om hvor jeg skulle hen undervejs og jobbet som studentermedhjælper på reklamebureauet Very fik jeg mere eller mindre tilfældigt fordi Thomas Bjerg (CEO på Very – nu Very Patchwork) besluttede sig for at give mig en chance. 


H: Hvor henter du inspiration til dit look? Designere, bloggere, websites, kulturer? 

C: Jeg får primært inspiration fra Instagram. Specielt den spanske influencer Blanca Miró og amerikanske Leandra Medine (Man Repeller) er go-to for mig, når det gælder inspiration. Derudover får jeg inspiration når jeg besøger diverse showrooms, ved at følge designere såsom Lærke Andersen, Blanche og diverse influencers på Instagram. Sej styling og de perfekte items kan give mig helt vilde sommerfugle i maven og få mit hjerte til at banke hurtigt. 
Carolines får primært sin inspiration fra Instagram og de to damer @leandramcohen @blancamiro

HHvordan bruger du smykker og accessories til hverdag?
C: Jeg har fire-fem go-to ringe og et armbånd som jeg har på hver eneste dag. De smykker sidder ligesom fast på mig. Men derudover er der ret stor udskiftning i mine smykker. Jeg elsker at bruge smykker til at tilføre mit outfit lidt ”ekstra”. Det er helt vildt hvad smykker kan gøre for et outfit og for ens humør.


HHvordan gør du så forskel på hverdag og fest?
C: På smykkefronten kan man sige, at jo mere festligt jo større smykker for mit vedkommende. Specielt på ørering-fronten får den ikke for lidt og jeg ELSKER at klæde mig på til fest med kæmpestore øreringe, en stor halskæde, et sejt hårbånd og de Instagram-famous plastikhårspænder.
 

H: Du er ret sej til at stilarter og udtryk. Har du nogle regler du følger eller er alt tilladt?
C: Tusind tak! Jeg har faktisk overhovedet ingen regler, hvilket er meget forfriskende. Jeg klæder mig meget efter mit humør og jeg kan se det flotte i virkelig mange forskellige stilarter – det kommer meget an på mit humør, men som regel må der gerne være mindst én ting, der skiller sig lidt ud, er ekstremt oversize og ekstra sej. Jeg har lige investeret i et par Buffalo sko, så jeg tror at jeg må konkludere at der virkelig ikke er nogle regler for mig mere.
Caroline Plummer Rainbowdash Heroines

Caroline er mester i at mixe og matche på tværs af stilarter. Hun elsker alt oversize og har ingen regler for hvad man kan og ikke kan – det synes vi er ret sejt.

Shop looket

Heroines Caroline Plummer Rainbowdash

Tinsel Sølv Piece Creol Ørering Iris Earclip With One Pearl Sølv Ørering Dancing Silhouettes Big Sølv Ørering


HDin personlighed udstråler du ikke kun gennem din tøjstil, men i 
høj grad også i din bolig – her er så hyggeligt og gennemført indrettet. Hvor henter du din inspiration fra?
C: Mange tak. Jeg følger blandt andet en Instagram-profil, der hedder @thesill, som poster billeder af smukke interiør settings med MASSER af planter. Jeg synes planter er alfa omega, når det kommer til indretning og dét at skabe hyggelig og hjemlig stemning. Derudover mixer jeg gerne IKEA med ”vintage” og tilføjer en masse seje magasiner med flotte forsider og så er den hjemme for mig.
Caroline Plummer Rainbowdash Heroines
Hjemme hos Caroline er hjemmet fyldt med planter, vintagefund og finurlige indslag.

H: Til sidst – har du nogle gode råd om karriere, livet, kærlighed, 
eller personlig stil du gerne vil dele med os?
C: Nu er jeg jo ikke ekspert på nogle af områderne, men når det gælder karriere, så er mit bedste råd nok, at man skal finde et job, som gør en glad og som man er god til. Vi bruger SÅ meget tid på vores arbejde, at det simpelthen er for dumt andet. Desuden skal man huske at intet job er værd, at gå ned med stress over. I forhold til livet generelt så synes jeg det vigtigste råd er at man kun lever én gang og at man derfor skal sørge for at gøre de ting, som gør en glad og omgive sig med mennesker, som får det bedste frem i en.


Caroline sætter gerne et par glimmerstrømper til sine finere stiletter for et nedtonet look.

Shop looket

 

Dina Solid Black Strømper Mermaid Blå Mix Strømper Dina Solid Multi Strømper

Når det gælder kærlighed så må jeg bare citere Ewan McGregor i Moulin Rouge og sige: Det vigtigste du kan lære her i livet er at elske og blive elsket (det lyder godt nok bedre på engelsk, men det er ikke desto mindre meget sandt). I forhold til personlig stil, så kan jeg nogle gange se gamle outfitbilleder af mig selv, som jeg nærmest kan få det helt dårligt over. Fordi jeg netop kan huske, hvordan jeg virkelig ikke følte mig tilpas i lige netop det outfit. Sådan noget kan ses SÅ tydeligt og derfor er mit bedste råd, når det gælder personlig stil; Lad ikke dit outfit bære dig, men bær dit outfit. Og sørg altid for, at du føler dig godt tilpas i det du har på. Alt andet er simpelthen for dumt og desuden også meget tydeligt.

10 hurtige til Caroline

Favoritdesigner i Heroines?

Helt klart Vibe Harsløf

Guld eller sølv?

Svært… men sølv!

Yndlingsfarve?

Midnatsblå

Favorit storby?

New York

En restaurant eller café du vil anbefale?

Mirabelle på Guldbergsgade. Morgen, middag og aften

Yndlingsmusik? 

Rihanna

Guilty pleasure?
 

Peanutbutter og fastelavnsboller

Hvad gør dig glad?

At være sammen med folk jeg elsker

Bedste magasin?
 

Vanity Fair

Bedste museumsoplevelse?

Quai D’Orsay i Paris.

Følg Caroline på @carolineplummer og rainbowdash.dk