Hos Heroines kan du få lavet huller i ørerne nemt, hurtigt og sterilt. Kom ned i én af vores butikker, og få lavet ét eller flere huller i ørerne. Du kan få ét hul fra 149 kr. og to huller fra 250 kr. Prisen varierer afhængig af, hvilken ørestik du vælger.


 • Sådan laver vi sikkert huller i ørerne hos Heroines

  Hul i øret hos Heroines udføres udelukkende af certificeret personale og med medicinske ørestikker, pakket som et sterilt engangsprodukt. Det betyder, at vores produkter og metoder er sikkert designet for at undgå infektioner.

  Vores ørestikker fra Blomdahl er udviklet i samråd med hudspecialister for at være sikre for alle, også dem der lider af allergi. Du kan vælge mellem 3 forskellige typer ørestikker, særligt udvalgt af Heroines. De består henholdsvist af plast og titanium - rene medicinske kvaliteter. Se de 3 typer ørestikker vi tilbyder på billedet nedenfor. 
 • Sådan laver vi et nyt hul i øret hos Heroines

  Når du har valgt din fortrukne ørestik, vil en certificeret ekspedient i samarbejde med dig, tale om placering af ørestikken, og deri hvad der kan lade sig gøre for netop dig. Dernæst steriliseres det pågældende område på øret/ørerne.
  Ekspedienten vil nu tegne en midlertidig prik med en tusch, specielt egnet til formålet. Først når placeringen er godkendt, vil vores ekspedient skyde den aftalte ørestik i. Nu åbnes der en helt ny og steril kabine med en ørestik, hvorefter den medicinsk godkendt ørestikpistol lades og gøres klar.

  Ekspedienten skyder først, når du er klar. I aftaler sammen, hvordan du ønsker denne proces skal foregå. Ørestikken skydes slutteligt i, og du kan nu nyde synet af dit nye smykke.
   
 • Hvad er aldersgrænsen for hul i øret i Heroines
Per 7/7/2022 skyder vi ikke huller i ørerne på børn under 6 år. Er man mellem 6 og 18 år så kræver det forældre eller værges samtykke. Er man over 18 år, kan man frit komme ind og få skudt huller i ørerne hos Heroines.


Selvom forældrene er ansvarlige for at tage sig af deres barns nye smykke i øret, anbefales det, at barnet forstår nogle dele af efterbehandlingsinstruktionerne. For eksempel, at ingen skal røre det nye hul i øret, og at det er vigtigt at være forsigtig, når du tager tøj på/af.

 

 • Hvad koster det at få lavet hul i øret hos Heroines?
Du kan få ét hul fra 149 kr. og to huller fra 250 kr. Prisen varierer afhængig af, hvilken ørestik du vælger..
 
 • Hvilken del af øret kan pierces

  Du kan få din øreflip piercet en, to eller endda tre gange, forudsat at der er plads nok. Vi skyder også i brusken over øret (se grønne markeringer).

  • Hvordan renser jeg mine ører efterfølgende?

   En nyt hul i øret er faktisk et lille sår. Det er vigtigt at tage sig ordentligt af det i hele helingsperioden (ca. 6-12 uger) for at undgå, at det bliver inficeret. Det anbefales at rengøre hullet grundigt to gange om dagen ved hjælp af parfume fri sæbe og vand eller vores Piercing Aftercare, som er skånsom mod huden og nemme at bruge. Husk også at rense bag øret, jo bedre du er til ikke at pille jo hurtigere heler dit nye hul i øret.

   

  • Skal jeg dreje mit nye smykke?

   NEJ! Det er vigtigt du ikke drejer dit nye smykke, faktisk skal du helst ikke rør ved dit nye smykke, kun ved rensning. Skal du røre ved dit øre er det vigtigt du vasker hænder grundet inden.

   

  • Hvornår kan jeg fjerne den indskudte ørestik?

   Hvis du har fået lavet hul i øreflippen, kan du fjerne og erstatte ørestikken efter 6 uger, tidligst.

   Det tager længere tid for et hul i brusken at hele, her anbefaler vi at du beholder ørestikken i, i mindst 12 uger.

   • Hvordan fjerner jeg den indskudte ørestik?

    Du er meget velkommen til at henvende dig i én af vores butikker, hvis vi skal hjælpe dig med at fjerne ørestikken og erstatte med en ny, vi hjælper gerne med at finde det perfekte nye smykke. 

    Hvis du fjerner ørestikken selv, så HUSK at vaske hænder og ører grundigt. Med den ene hånd tager du fat i smykkedelen (forrest del) af ørestikken. Med den anden hånd, tager du fat i ørestikkens lås og vrikker den frem og tilbage, indtil den begynder at løsne. De kan være stramme, så fortvivl ikke. Fjern forsigtigt ørestikken og indsæt den nye rene ørering. Ørestikken skal derefter smides ud den er kun beregnet til at blive brugt i hele helingsperioden.

   Find én af vores butikker her, kom ned og få lavet et eller flere huller i ørerne fra kun 100kr.

   Shop øreringe

   Shop smykker