Heroines

Pilestræde 37, 1112 Kbh. K,

NØRREGADE 1B, 4600 KØGE

CVR: 38254421

Mandag - Torsdag 11 - 18

Fredag 11 - 19

Lørdag 10 - 17

Inspiration til gaveshopping?

Hos Heroines kan du shoppe gaven til dig selv eller dem du holder af. Vi har udvalgt de mest eftertragtede brands, styles og trends fra bla. Maanesten, Pernille Lauridsen, Pernille Corydon & mange flere

Så hvad enten du er til hoops, er vild med cool perler eller er til farverige smykker - så kan du med sikkerhed finde det hos os i Heroines.

FEMININE PERLER

Årets måske hippeste smykketrend er ferskvandsperler i alle tænkelige størrelser. En trend som stilikonet, Coco Chanel bragte frem, men som nu er tilgængeligt for alle. Vi elsker alle perlernes variation og deres feminine udtryk.
Shop nu

FARVERIGE SMYKKER

Til dig som ikke er bange for at udtrykke din stil igennem farver. Vi har udvalgt vores farverige yndlings smykker, som med sikkerhed vil sætte et festligt farvepræg på hverdagen. 
Shop nu

HOOPS

Hoops, creoler… kært barn mange navne. En tidløs og stilsikker klassiker, som hører til i enhver heroines’ smykke samling.
Shop nu

SØLVSMYKKER

Til hende som der sværger til sølv har vi udvalgt vores bedste sølvsmykker, i alle stilarter og prisklasser. Find den perfekte gave i sølv lige her.
Shop nu

KLASSIKERE

De perfekte smykker til dig, som kan lide det simple og elegante udtryk. Vi har håndplukket klassiske smykker fra vores skandinaviske designere, som er stilsikre.
Shop nu