Heroines. Alt, der møder dig her, vil være et selekteret mix af velkendte og upcoming brands inden for smykker og accessories.


Generale oplysninger

Juridisk ejer: THE HUT APS

Heroines

Pilestræde 37

1112 København K

CVR.nr. 38254421

hej@heroines.dk


Betaling

Vi tager i mod følgende betalingsformer:

Dankort / VISA Dankort

VISA / VISA Electron

Mastercard/Maestro

Mobilepay


Vi trækker først beløbet fra din konto når din ordre når fragtleverandøren afhenter din pakke.


Levering

Alle ordre afsendes indenfor 2-4 hverdage. Ved udsalg, højsæson og kampagner kan der forekomme længere leveringstid. Skal din ordre gives I gave eller andet, og er du i tvivl om din pakke kan nå frem, kan du altid os kontakte os.


Alle ordre leveres af GLS. Skulle der opstår forsinkelser GLS kan Heroines ikke holdes til ansvar, men vi gør alt for at hjælpe dig med tracking og opsporing af din pakke.


Fragtpriser og leveringstider

Levering i Danmark sker med GLS.

Fragt tillægges i forhold til de gældende takster for GLS med mindre andet aftales.

Levering uden for Danmark sker med GLS.

Fragt tillægges i forhold til de gældende takster for GLS i modtagerlandet.

 

Danmark

Levering indenfor 2-4 hverdage

GLS med privatomdeling: DKK 70,-

GLS pakkeshop: DKK 39,-

GLS Erhverv: DKK 39,-

Gratis fragt ved køb over 450,- kr.


Forbehold for pris-, trykfejl og udsolgte varer

Vi accepterer først dit køb, når vi har godtaget betaling og afsendt varen til dig. Vi tager i den forbindelse forbehold for prisfejl, trykfejl, samt udsolgte varer. Vi vores bedste, men nogle gange sker der fejl.

Er en vare du har bestilt, uheldigvis udsolgt, vil vi med det samme kontakte dig – og din betaling vil selvfølgelig blive annulleret.


Fortrydelse og returnering

Hos Heroines vil vi gerne gøre det så simpelt så muligt for dig. Derfor skal du være velkommen til at komme direkte ned i vores fysiske butikker, hvis du gerne vil returnere eller bytte dine varer købt online hos os. Fra den dag du har modtaget din varer fra os, har du 14 dage til at returnere din varer til os*


Alle varer returneret til Heroines skal være i original emballage, ubrugte og med vedlagt returseddel. Alle varer skal håndteres med omhu, og de er dit ansvar indtil dine varer ligger trygt i vores hænder. 

*Penge gives ikke retur på varer købt med nedsat pris eller specielle kampagner.

Imødekommer din pakke ovenstående specifikationer får du dine penge retur eksklusiv porto. Pengene overføres til det betalingskort ordren er betalt med.

Returlabel oprettes her

Er du i tvivl om forsendelse mm. kan du til en hver tid kontakte hej@heroines.dk


Reklamationsret

Når du handler hos Heroines har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. 

Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller få afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Du er altid velkommen til at komme direkte ned i vores fysiske butikker, så hjælper vi dig hurtigt videre. Er dette ikke en mulighed, så læs videre hvordan dette skal håndteres. 

Inden du returnerer varen, bedes du sende en mail til hej@heroines.dk og oplyse hvad problemet er så detaljeret som muligt. Herefter vurderes det om reklamation er berettiget, og om du skal sende varen retur og et returlabel vil blive tilsendt. Vedlæg venligst en kopi af ordrebekræftelsen.


Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Heroines på hej@heroines.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Vi anbefaler, at du henvender dig til Center for klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. (Se evt. mere på www.forbrug.dk ). 

Du kan også benytte dig af en online tvistbilæggelsesløsning for klagesager som er tilgængelig på EU-kommissionens hjemmeside: www.ec.europa.eu/odr . Dette er dog mest relevant, hvis du er bosat i et andet EU-land.

For information om hvilke rettigheder du har som kunde, anbefaler vi dig at besøge Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside www.forbrug.dk/Raad-og-rettigheder/Ehandel/Nye-Regler.

Hos Heroines følger vi altid Forbrugerombudsmandens anbefalinger.


Force majeure

Heroines kan ikke gøres ansvarlig for manglende opfyldelse af en indgået aftale, hvis den manglende opfyldelse skyldes udefra kommende omstændigheder, herunder myndigheders foranstaltninger eller forsømmelse, ny eller ændret lovgivning, arbejdskonflikt, blokade, krig, brand, oversvømmelse, sabotage eller ulykker og lign., og denne eller disse omstændighed forhindrer, vanskeliggør eller forsinker opfyldelsen.