Heroines. Alt, der møder dig her, vil være et selekteret mix af velkendte og upcoming brands inden for smykker og accessories.


Generalle oplysninger

Juridisk ejer: THE HUT APS

Heroines

Pilestræde 37

1112 København K

CVR.nr. 38254421

hej@heroines.dk

 

 

Betaling

Vi tager imod følgende betalingsformer:

Dankort / VISA Dankort

VISA / VISA Electron

Mastercard/Maestro

MobilePay


Vi trækker først beløbet fra din konto når ordren er pakket og afsendt.

 

 

Levering

Alle ordrer afsendes indenfor 2-4 hverdage. Ved udsalg, højsæson og kampagner kan der forekomme længere leveringstid.

Er dit køb tænkt som gave eller skulle du sidde med andre spørgsmål vedrørende levering, kan du altid kontakte os på hej@heroines.dk

 

 

Fragtpriser og leveringstider

Levering i Danmark sker med GLS.

Fragt tillægges i forhold til de gældende takster for GLS med mindre andet aftales. 

Alle ordrer leveres af GLS, Heroines kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos vores pakkedistributør.

Danmark

Levering indenfor 2-4 hverdage

GLS med privatomdeling: DKK 70,-

GLS pakkeshop: DKK 39,-

GLS Erhverv: DKK 39,-

Gratis fragt ved køb over 450,- kr.

 

 

Forbehold for pris-, trykfejl og udsolgte varer

Vi tager forbehold for prisfejl, trykfejl, samt udsolgte varer.

Er en vare du har bestilt uheldigvis udsolgt, vil vi kontakte dig, og din betaling vil blive annulleret.

 

 

Fortrydelse og returnering

Hos Heroines vil vi gerne gøre det så simpelt som muligt for dig.

Derfor er du altid velkommen til at komme direkte ned i vores fysiske butikker, hvis du gerne vil returnere eller bytte dine varer købt hos Heroines online.

Du har 14 dages returret fra den dag du modtager varen.

Alle varer returneret til Heroines skal være i original emballage, ubrugte og med vedlagt returseddel. Alle varer skal håndteres med omhu, og de er dit ansvar indtil dine varer ligger trygt i vores hænder. 

Imødekommer din pakke ovenstående specifikationer, får du dine penge retur eksklusiv porto. Pengene overføres til det betalingskort ordren er betalt med.

Returlabel oprettes her

Bemærk at returneringer kan have op til 14 dages behandlingstid.

Er du i tvivl om forsendelse mm. kan du til hver tid kontakte hej@heroines.dk

Ombytning

Ønsker du at ombytte varer købt online, skal du først sende dine varer retur til os, og derefter lave en ny bestilling på de ønskede varer. Returfragten betales af køber og laves her

 

 

Reklamationsret

Når du handler hos Heroines har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. 

Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller få afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget. Reklamationsretten dækker ikke ved almindelig slid, fejlagtigt brug eller anden skadeforvoldt brug. 

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Du er altid velkommen til at komme direkte ned i vores fysiske butikker, blot husk at medbringe din ordrebekræftelse/kvittering, så hjælper vi dig hurtigt videre. 

Skal varen reklameres online, gøres dette ved at sende en mail til hej@heroines.dk med et tydeligt billede af varen, samt dit ordrenummer. Herefter vurderes det om reklamation er berettiget. Skulle reklamationen være berettiget vil du modtage et returlabel til forsendelse af varen.

 

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Heroines på hej@heroines.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Vi anbefaler, at du henvender dig til Center for klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. (Se evt. mere på www.forbrug.dk ). 

Du kan også benytte dig af en online tvistbilæggelsesløsning for klagesager som er tilgængelig på EU-kommissionens hjemmeside: www.ec.europa.eu/odr . Dette er dog mest relevant, hvis du er bosat i et andet EU-land.

For information om hvilke rettigheder du har som kunde, anbefaler vi dig at besøge Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside www.forbrug.dk/Raad-og-rettigheder/Ehandel/Nye-Regler.

Hos Heroines følger vi altid Forbrugerombudsmandens anbefalinger.


Force majeure

Heroines kan ikke gøres ansvarlig for manglende opfyldelse af en indgået aftale, hvis den manglende opfyldelse skyldes udefrakommende omstændigheder, herunder myndigheders foranstaltninger eller forsømmelse, ny eller ændret lovgivning, arbejdskonflikt, blokade, krig, brand, oversvømmelse, sabotage eller ulykker og lign., og denne eller disse omstændigheder forhindrer, vanskeliggør eller forsinker opfyldelsen.