Hos Heroines kan du få lavet huller i ørerne nemt, hurtigt og 100% sterilt. Kom ned i én af vores butikker, og få lavet et eller flere huller i ørerne. Det koster mellem 100 kr. og 189 kr. pr. hul, afhængig af ørestik og placering på øret.

 • Hvad gør ørepiercing sikkert hos Heroines

  Piercing hos Heroines udføres udelukkende af certificeret personale og med medicinsk ørepiercing som er sterile engangsprodukter. Det betyder, at vores produkter og metoder er sikkert designet for at undgå spredning af infektioner under processen.

  Vores piercing-øreringe fra Blomdahl er udviklet i samråd med hudspecialister for at være egnede til alle, selv dem, der lider af allergi. Du kan vælge mellem omhyggeligt udvalgt plast og titanium af rene medicinske kvaliteter.

 • Hvordan udføres en ørepiercing hos Heroines

  Når du har valgt din fortrukne ørestik, vil en piercing certificeret ekspedient i samarbejde med dig, tale om placering af ørestikken, og deri hvad der kan lade sig gøre for netop dig. Dernæst steriliseres det pågældende område på øret/ørerne. Ekspedienten vil nu tegne en midlertidig prik med en sprittusch, egnet til formålet, hvorefter du som kunde vil godkende placeringen. Først når placeringen er godkendt, vil vores ekspedient skyde den aftalte ørestik i. Nu åbnes der en helt ny og steril ørestikkabine med en ørestik, hvorefter den medicinsk godkendt ørestikpistol lades og gøres klar. Ekspedienten skyder først, når du er klar. Aftal i samarbejde med din piercer, hvordan du ønsker denne proces skal foregå. Ørestikken skydes slutteligt i, og du kan nu nyde synet af din nye ørering.
   
 • Hvad er aldersgrænsen for ørepiercing i Heroines

  I Danmark er der ingen regler for, hvor gammel du skal være, før du kan få hul i ørerne. Men hvis du er under lovlig alder, kræves en værges samtykke. Det er derfor op til hver forælder at afgøre, om eller hvornår de ønsker, at deres børn skal have en ørepiercing.

  Selvom forældrene er ansvarlige for at tage sig af deres barns nyligt piercet ører, anbefales det, at barnet forstår nogle dele af efterbehandlingsinstruktionerne. For eksempel, at ingen skal røre det nyligt piercet hul, og at det er vigtigt at være forsigtig, når du tager på / tager T-shirts osv.

 • Hvornår er det bedst at få lavet hul i ørerne

  Du kan få lave hul i ørerne på ethvert tidspunkt af året. Når du svømmer i en pool, sø eller hav, skal du overveje følgende: Jo længere tid der er gået siden piercingtidspunktet, jo bedre. Efter badning, rengør med enten flydende sæbe og vand eller med vores piercing efterbehandlings renseservietter.


 • Hvad koster det at få lavet hul i øret hos Heroines

  Det koster mellem 100kr. og 189kr. pr. hul, afhængig af valg af ørestik og placering.
   
 • Hvilken del af øret kan pierces

  Du kan få din øreflippe piercet en, to eller endda tre gange, forudsat at der er plads nok. Du kan også pierce i brusken over øret, lige inden for rullen over kanten (se grønne markeringer).

  • Hvordan renser jeg mine ører efterfølgende

   En ørepiercing er faktisk et lille sår. Det er vigtigt at tage sig ordentligt af det i hele helingsperioden (ca. 6-12 uger) for at undgå, at det bliver inficeret. Det anbefales at rengøre hullet grundigt to gange om dagen ved hjælp af sæbe og vand eller vores Piercing Aftercare, som er skånsom mod huden og nemme at bruge.
    
  • Hvornår kan jeg fjerne piercing øreringen

   Hvis du er blevet piercet i øreflippen, kan du fjerne og erstatte piercing øreringen efter 6 uger, tidligst. Det tager længere tid for et hul i brusk at helbrede, her anbefaler vi, at du beholder piercing øreringen i mindst 12 uger.

  • Hvordan fjerner jeg piercing øreringen

   Du er meget velkommen til at henvende dig i én af vores butikker, hvis vi skal hjælpe dig med at fjerne øreringen og ersatte med en ny.

   Hvis du fjerner piercing øreringen selv, så HUSK at vaske hænder og ører grundigt. Med den ene hånd skal du tage fat i smykkedelen (forrest) af piercingøreringen. Med den anden hånd, tage fat i øreringen tilbage og vrikke den frem og tilbage, indtil du føler det løsner. Fjern forsigtigt piercing ørering og indsætte en ren ørering. Piercing øreringe er kun beregnet til at blive brugt i hele helingsperioden.

  Find én af vores butikker her, kom ned og få lavet et eller flere huller i ørerne fra kun 100kr.

  Shop øreringe

  Shop smykker