Heroines slog for første gang dørene op i 2017. Det var på Pilestræde 37, hvor vi i dag stadig har en butik. Siden dengang er der sket meget – vi har sidenhen åbnet 5 butikker mere og en online shop. Nu kan du også besøge Heroines på adresser på Frederiksberg, Amager, Roskilde, Rødovre og i Køge.

Hos os finder du et nøje selekteret udvalg af smykker og accessories kun fra danske smykkedesignere. Vi har et miks af velkendte og populære brands samt nogle af de helt små brands med håndlavede smykker fra et studie i København.
Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og forhandler kun smykker lavet i ægte sølv.

Heroines blev skabt for at udfordre den måde vi opfatter og bruger smykker på. Det skal være sjovt, det skal være en forlængelse af dig og det skal være med til at vise verden, hvem du er – en del af dit udtryk. Vi er alt andet end en klassisk guldsmed, og vi opfordrer til at være sjov og eksperimenterende med dine smykker og finde et look, der passer lige præcis til dig.

Styling er i vores DNA og vi tilbyder altid, at du kan komme forbi en butik og blive stylet, eller have et digitalt møde med vores stylist på kontoret! Det er lige meget om det bare er for at få ny inspiration eller om du skal styles til et bryllup eller en anden stor dag – vi hjælpes ad med at finde dit perfekte look.

Også selvom du ikke skal styles, så står vi altid klar i butikkerne. Pigerne i butikkerne er eksperter på smykker, styling og tidens trends, og er du ikke i nærheden af en butik kan du altid skrive til os på Instagram (heroinesdk) eller sende os en mail på hej@heroines.dk

 Heroines er din one-stop-shop når du skal shoppe smykker – uanset om det er til dig selv eller til gave.


Find en af vores butikker her.

Shop smykker

Shop nyheder